Sådan kan du støtte G-Faktor!

G-Faktor gør en stor forskel i Ringkøbing-Skjern Kommune, både ved at støtte og forbinde mennesker gennem frivilligt arbejde og med praktiske tiltag, der gør livet lidt nemmere for vores mest udsatte borgere. Vores mission er at skabe et stærkt og inkluderende fællesskab, hvor alle kan bidrage og modtage hjælp. Vi har et stort netværk af frivillige og brugere, der samarbejder om at forbedre livskvaliteten for alle og plads til flere, hvis du vil hjælpe den vej.

Vi hjælper udsatte lokale familier med madhjælp og driver flere initiativer som ungdomsklubben G-House og vores Krea-gruppe. Desuden huser og samarbejder vi med foreningen SIND, Unge For Ligeværd og andre lokale foreninger for at tilbyde endnu mere støtte til dem, der har brug for det.

Vores genbrugsbutik er hjertet i vores indsats. Her modtager vi med stor tak gode, brugte ting, bøger og tøj. Vi har også lanceret “Pant it forward”, et initiativ hvor du kan donere dine flasker og dåser til et godt formål. Tjek det ud på vores hjemmeside!

Du kan også donere penge i vores donationsflaske i butikken eller give større beløb ved at tale med Lene i butikken.
Hver eneste krone bidrager til en bedre fremtid for alle i vores lokalsamfund.

Mere information

Din støtte gør en forskel – Tak!